Klant vertelt… Start-up Websitemonster ging voluit voor groei

(Leestijd: 1-2 minuten)

Toen we met Websitemonster begonnen, hadden we wel de expertise om websites en webshops te bouwen, maar geen idee hoe we die aan de man moesten brengen. Gelukkig kwam ik via een vroegere zakenpartner bij Adviesplatform terecht. De zaakvoerder Andy stelde me meteen op m’n gemak. Je merkte meteen dat hij al jaren saleservaring had.

Na ons eerste verkennende gesprek spoorde hij me aan om ook bij andere salesbedrijven aan te kloppen. Dat vond ik heel raar, maar ik deed het toch. Ik keerde al snel terug op m’n stappen. Andy en z’n team gaven me het beste gevoel en waren ook heel transparant in hun aanpak en de prijzen.

 

<< Andy en z’n team gaven me meteen een goed gevoel. En dat gevoel bleek te kloppen, want ze verkochten de ene website na de andere >>

 

Na mijn akkoord gingen ze meteen aan de slag. Ze kwamen snel met een uitgebreid plan. In samenspraak zouden we telesales met sales accounts op de baan combineren. Dat bleek een succesformule. We verkochten de ene website na de andere. Zo kregen we bij Websitemonster zelf de kans om verder te groeien en uit te bereiden. Daar zal ik Andy steeds dankbaar voor zijn.

Na een tijdje kwam het idee om ook zelf een deel sales te doen. En ook daarvoor konden we bij Adviesplatform terecht. Enkele medewerkers kregen een sales training. Zo ging het volle vaart vooruit. Gelukkig, want bij een start-up is toch altijd even bang afwachten of je de eerste jaren wel overleeft.

Nu werken we nog steeds vaak samen. Ik heb zelfs de Adviesplatform site vernieuwd. Ik weet dat ik altijd bij Andy terecht kan voor raad en dat is fijn.

David Struyf

Websitemonster

 

Benieuwd wat Adviesplatform voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons, we komen gratis en vrijblijvend langs.