Over ons

Een betrouwbare partner voor verschillende diensten

We verzorgen al jarenlang onze eigen sales en die van onze partners. Dat succes leidde ertoe dat bedrijven ons vroegen om ook hun sales te verzorgen. Daarom besloten we om onze expertise openlijk aan iedereen aan te bieden.

Een allround, goede service is enorm belangrijk voor ons. We willen dat je je op de kernactiviteiten van je bedrijf kan focussen. We ontzorgen onze klanten volledig op salesvlak. Zo kunnen ze rekenen op één betrouwbare partner voor verschillende diensten:

Sales consulting

We zetten al onze kracht in om je te begeleiden naar een beter resultaat. Dat doen we via grondige analyse en realistisch advies. We bieden het advies aan in een concrete presentatie, waarmee je meteen aan de slag kan.

Sales outsourcing

Op zoek naar sterke salesmensen? Onze eigen saleshelden en die uit ons netwerk staan klaar om in te springen. Zo vermijd je een lange zoektocht en investering in foute profielen.

Sales academy

Hou je sales talenten scherp en breng hen ineens de laatste technieken bij. Dat doe je door regelmatig opleidingen te voorzien. Ook nieuwe sales medewerkers kunnen we een spoedcursus geven.

Telesales

Adviesplatform heeft jarenlange ervaring in B2B lead generatie, telesales, tele-enquêtes en teleservice. We verzorgen dus inbound en outbound calls: afspraken maken, verkopen, customer service en enquêtes afnemen.

Adviesplatform

Koralenhoeve 4

2160 Wommelgem

Kom gerust eens langs of contacteer ons:

Created & Powered by