Sales academy

We transformeren je medewerkers tot ware sales superhelden

Sales medewerkers werken vaak na enkele jaren op automatische piloot. Zolang dat oplevert, is het goed. Maar in de realiteit merken we dat je best je medewerkers af en toe eens wakker schudt. Reflecteren, salestechnieken bijschaven en nieuwe trends oppikken. Dat kan je sales enorm boosten. 

Wij willen je verkopers naar een hoger niveau tillen. Dat kan in groep of individueel. Niet te veel saaie theorie, maar vooral praktijk. We gaan ook met je medewerkers op de baan en kijken wat er verbeterd kan worden. Kortom, praktische tips & tricks waarmee ze meteen aan de slag kunnen.

Sales consultancy

Ga volledig voor groei, bekijk ook onze andere superkrachten

Sales consulting

We zetten al onze kracht in om je te begeleiden naar een beter resultaat. Dat doen we via grondige analyse en realistisch advies. We bieden het advies aan in een concrete presentatie, waarmee je meteen aan de slag kan.

Sales outsourcing

Op zoek naar sterke salesmensen? Onze eigen saleshelden en die uit ons netwerk staan klaar om in te springen. Zo vermijd je een lange zoektocht en investering in foute profielen.

Telesales

Adviesplatform heeft jarenlange ervaring in B2B lead generatie, telesales, tele-enquêtes en teleservice. We verzorgen dus inbound en outbound calls: afspraken maken, verkopen, customer service en enquêtes afnemen.

Adviesplatform

Koralenhoeve 4

2160 Wommelgem

Kom gerust eens langs of contacteer ons:

Created & Powered by