Sales Coach

Onze sales coach ontketent je saleskracht

Weet je niet goed hoe je je product of dienst in de markt moet zetten? Of twijfel je aan de sales skills van je eigen team? Onze sales coach staat je met raad en daad bij. We analyseren je huidige situatie, werken een strategie uit en komen met verbetervoorstellen. We implementeren die ook als je dat wenst. Zo kan je er onmiddellijk de vruchten van plukken.

 

Verkopers zijn het belangrijkste kapitaal van je bedrijf. Zij zijn de vertegenwoordigers die je onderneming representeren. Het is noodzakelijk om te investeren in de kwaliteit ervan, zodat je kan bouwen aan de toekomst van je zaak. Want geen verkoop = geen omzet.

 

In de periodes dat het minder gaat, moet je beschikken over een goed functioneren salesteam. Dit zijn de personen die je onderneming door de mindere periode kunnen helpen. Ook in periodes waar er groei is, zal je verkoopteam je helpen om de groei nog te versnellen.

 

Onze sales coach helpt niet alleen om je verkopers ‘wat bij te sturen’, maar zorgen voor permanente begeleiding en coaching.

Meer informatie aanvragen

Met 20 jaar ervaring in de sales zijn wij de beste keuze om jouw verkopers te verbeteren op vlak van prospectie, klantrelaties verbeteren en deals sluiten.

Geen enkele sales training is dezelfde, we passen ze tijdens het intake gesprek altijd aan naar de noden van je bedrijf of organisatie.

Onze sales coaches zijn zeer resultaatgedreven. Onze focus ligt 100% op het behalen van meer verkoop en resultaat.

Niet te veel saaie theorie, maar vooral praktijk. We gaan ook met je medewerkers op de weg en kijken wat er verbeterd kan worden.

Hoe gaan we te werk?

 1. Bij elke start bepaalt de sales coach samen met jou en je verkopers de werkpunten en een concreet einddoel. Hoe beter we dit vooraf in kaart kunnen brengen, hoe makkelijker we op het doel afgaan. Eens dit helder is, plannen we het traject dat moet worden afgelegd en beschrijven we de aanpak in een coachingsplan specifiek voor de noden van je onderneming.

   

 2. Tijdens de verkooptraining zorgen we voor ontwikkeling en vordering zodat je in rechte lijn afgaat op jouw einddoel (meer leads genereren, betere klantrelaties, meer sales, …). We gaan zelf samen op de weg om te kijken wat er verbeterd kan worden en geven praktische verkooptips mee waarmee jij en je team meteen aan de slag mee kunnen.

   

 3. Op het einde van de coaching bezorgt de sales coach een concreet actieplan om leads binnen te halen, klantrelaties te verbeteren, deals te sluiten en meer te verkopen aan bestaande klanten.

Nieuwste blogposts

Wat levert het uiteindelijk op?

Onze sales coach helpt je verkopers om:

 • (potentiële) klanten beter te benaderen.
 • meer interesse te wekken bij de prospect of klant.
 • positiever over te komen en dit om te zetten in betere onderhandelingen.
 • resultaatgedreven te denken.
 • zich aan te passen aan elke situatie.
 • zich te begeven naar de rand van hun comfortzone.
 • beter de deal af te ronden.
 • hun eigen werkpunten te verbeteren.

Kortom, meer verkoop dat resulteert in meer omzet.

Wil je jouw verkopers ook een boost geven?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag via ons contactformulier.

We kunnen nóg meer voor je betekenen. Bekijk zeker ook onze andere superkrachten.

Sales outsourcing

Op zoek naar sterke salesmensen? Onze eigen saleshelden en die uit ons netwerk staan klaar om in te springen. Zo vermijd je een lange zoektocht en investering in foute profielen.

Sales academy

Hou je sales talenten scherp en breng hen ineens de laatste technieken bij. Dat doe je door regelmatig opleidingen te voorzien. Ook nieuwe sales medewerkers kunnen we een spoedcursus geven.

Telesales

Adviesplatform heeft jarenlange ervaring in B2B lead generatie, telesales, tele-enquêtes en teleservice. We verzorgen dus inbound en outbound calls: afspraken maken, verkopen, customer service en enquêtes afnemen.

Sales coaching van Adviesplatform

Elke verkoper of vertegenwoordiger heeft reeds een aantal vaardigheden en capaciteiten in zich. Door deze vaardigheden succesvol in te zetten wordt er meer resultaat behaald nl. de sales targets voltooien. Het versterken van deze (reeds ontwikkelde) competenties kan alleen maar leiden tot een verbetering van dit resultaat. Startende verkopers kunnen dat beter de targets behalen. Voor verkopers die al meer ervaren zijn, betekent dit eerder dat ze makkelijker opportuniteiten kunnen inschatten.

In welke fase je vertegenwoordiger zich ook bevindt, onze sales coach kan jou en je team helpen met het versterken van deze vaardigheden wat alleen maar kan leiden tot meer rendement. Sales training is een persoonlijke begeleiding, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Vanuit een intakegesprek gaan we op zoek naar de competenties en vaardigheden van de verkoper, van hieruit vertrekken we om deze te versterken.

Onze sales coach is tijdens het programma telkens op zoek naar de beste oplossingen voor verkooponderhandelingen en brengt de interactie van je verkopers met de (potentiële) klant naar een hoger niveau. We leggen het verschil uit tussen de soorten koopgedrag en vergroten zo de skills van je verkopers waardoor ze beter contact kunnen leggen met de klanten.

Geen interesse in een individuele sessie met onze coaches, maar wel in een algemene verkooptraining? Bekijk dan onze Sales Academy pagina. Zelf geen tijd of geen personeel om de verkoop te regelen? Geen probleem, wij voorzien de verkoop met onze sales outsourcing of telesales (telefonische prospectie).