Sales Consultancy

Onze sales consultancy ontketent je verkoopskrachten

Weet je niet goed hoe je je product of dienst in de markt moet zetten? Of twijfel je aan de sales skills van je eigen team? Met onze sales consultancy staan we je met raad en daad bij. We analyseren je huidige situatie, werken een strategie uit en komen met verbetervoorstellen. We implementeren die ook als je dat wenst. Zo kan je er onmiddellijk de vruchten van plukken.

 

Bij aanvang van onze sales consultancy starten we met een grondige analyse. We brengen de pijnpunten in kaart en zoeken naar kleine ‘quick wins’ waarmee we onmiddellijk betere resultaten boeken. Als blijkt dat we dieper moeten graven, dan werken we een strategisch plan uit om de scheve situatie recht te trekken. Onze sales training is altijd helder, concreet en met duidelijke doelstellingen. Deze training is op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

 

Sales consultancy helpt je met het ontwikkelen van een heldere salesstrategie. Met deze verkoopstrategie houden we rekening met de toekomstige marktontwikkelingen waaruit we samen duidelijke verkoopdoelstellingen opstellen. Onze saleskrachten zorgen voor een concreet verkoopplan met de stappen die je nodig hebt om meer te verkopen. Zo zorgt je hele organisatie voor meer groei en resultaat.

 

Eerder interesse in een workshop met een algemene groep? Bekijk dan onze Sales Academy.

Meer informatie aanvragen

Door onze jarenlange ervaring in de verkoop zijn wij de beste keuze om jouw team te verbeteren op vlak van prospectie, klantrelaties verbeteren en deals sluiten.

Geen enkele verkooptraining is dezelfde, we passen ze tijdens het intakegesprek altijd aan naar de noden van je bedrijf of organisatie.

Tijdens onze begeleiding zijn wij zeer resultaatgedreven. Onze focus ligt 100% op het behalen van meer sales en resultaat.

Niet te veel saaie theorie, maar vooral praktijk. We gaan ook met je medewerkers op de baan en kijken wat er verbeterd kan worden.

Hoe gaan we te werk?

 1. Bij elke start van een sales consultancy bepalen we samen de werkpunten en een concreet einddoel. Hoe beter we dit vooraf in kaart kunnen brengen, hoe makkelijker we op het doel afgaan. Eens dit duidelijk is, plannen we het traject dat moet worden afgelegd en beschrijven we de aanpak in een plan specifiek voor de noden van jouw bedrijf.

   

 2. Tijdens de sales training zorgen we voor ontwikkeling en vordering zodat je in rechte lijn afgaat op jouw einddoel (meer leads genereren, betere klantrelaties, meer verkoop, …). We gaan zelf samen op de baan om te kijken wat er verbeterd kan worden en geven praktische verkooptrucs mee waarmee jij en je team meteen aan de slag mee kunnen.

   

 3. Op het einde van de sales constancy bezorgen we een concreet actieplan om leads binnen te halen, klantrelaties te verbeteren, deals te sluiten en meer te verkopen aan bestaande klanten.

Nieuwste blogposts

Wat levert het uiteindelijk op?

Na de sales consultancy zijn je verkopers in staat om:

 • prospecten beter te benaderen (telefonisch, mail en face to face).
 • interesse te wekken bij de klant.
 • resultaatgerichter te werken.
 • zich aan te passen aan elke situatie.
 • zichzelf buiten hun comfortzone te begeven.
 • beter de deal te sluiten.
 • hun eigen werkpunten te verbeteren.

Kortom, meer verkoop en meer omzet.

Wil je jouw verkoop ook een boost geven?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag via ons contactformulier.

We kunnen nóg meer voor je betekenen. Bekijk zeker ook onze andere superkrachten.

Sales outsourcing

Op zoek naar sterke salesmensen? Onze eigen saleshelden en die uit ons netwerk staan klaar om in te springen. Zo vermijd je een lange zoektocht en investering in foute profielen.

Sales academy

Hou je sales talenten scherp en breng hen ineens de laatste technieken bij. Dat doe je door regelmatig opleidingen te voorzien. Ook nieuwe sales medewerkers kunnen we een spoedcursus geven.

Telesales

Adviesplatform heeft jarenlange ervaring in B2B lead generatie, telesales, tele-enquêtes en teleservice. We verzorgen dus inbound en outbound calls: afspraken maken, verkopen, customer service en enquêtes afnemen.

Sales consultancy van Adviesplatform

Adviesplatform biedt een verscheidenheid aan verkooptrainingen in Antwerpen en andere delen van Vlaanderen. Ons doel van de sales consultancy is om de verkoopvaardigheden bij te schaven en nieuwe verkooptechnieken aan te leren. Wij richten ons op het coachen van verkopers en hoe ze waarde kunnen toevoegen bij elke interactie van de klant door ze klantgerichte skills aan te leren.

Tijdens ons coaching programma brengen we de interactie van de verkopers met de klant naar een hoger niveau. We leggen de verschillende soorten koopgedrag uit om de skills van je verkopers te vergroten waardoor ze beter contact kunnen leggen met de klanten.

Onze sales coaches leren je om prospecten zowel telefonisch als face to face beter te benaderen. Daarnaast is het belangrijk dat een verkoper zich kan aanpassen aan elke situatie en zich soms uit zijn comfortzone begeeft. Als laatste focussen we op ‘closing the deal’, de deal sluiten met de klant én resultaatgerichter denken.

Geen interesse in een individuele sessie met onze coaches, maar wel in een algemene verkooptraining? Bekijk dan onze Sales Academy pagina. Zelf geen tijd of geen personeel om de verkoop te regelen? Geen probleem, wij voorzien de verkoop met onze sales outsourcing of telesales (telefonische prospectie).