Telesales & teleservice

Televersterking nodig? Onze telehelden vliegen er graag in!

Of het nu gaat om verkopenafspraken makenleads opvolgen, tele-enquêtes afnemen of telefoontjes van klanten opvangen. Onze telehelden vliegen erin. We zetten telkens per opdracht de juiste krachten in. 

"Wij garanderen je dat onze getrainde medewerkers jouw telefoontjes uitstekend verzorgen"

super businesspeople in masks and headsets supporting customers in call center

Outbound

Telesales, enquêtes afnemen of telefonische prospectie, het is niet iedereen gegeven. Wij hebben wel de juiste profielen in dienst. We zorgen voor professionele telefoontjes met een hoog rendement, zonder afbreuk te doen aan het imago van je bedrijf. Zowel B2B als B2C zijn mogelijk en dat met een stevig scoringspercentage.

We werken met de laatste nieuwe technologie, we schakelen medewerkers in die een opleiding hebben gevolgd en we sturen constant bij. We stemmen onze aanpak af op de stijl van je bedrijf en producten of diensten. We boeken resultaten die je helaas niet zou bereiken als je dit proces zelf zou uitvoeren.

Inbound

De oproepen van je klanten ontvangen en hun vragen correct beantwoorden. Dat is de kracht van onze inbound callcenter medewerkers. Een doorgedreven training zorgt ervoor dat je ze niet van je eigen medewerkers kan onderscheiden. Begeleiding, training en opvolging zorgen ervoor dat zij een de beste dienstverlening leveren aan je klanten.

Wil je onze telehelden inschakelen? Contacteer ons!

Ga voor volledige groei, bekijk ook onze andere superkrachten

Sales consulting

We zetten al onze kracht in om je te begeleiden naar een beter resultaat. Dat doen we via grondige analyse en realistisch advies. We bieden het advies aan in een concrete presentatie, waarmee je meteen aan de slag kan.

Sales outsourcing

Op zoek naar sterke salesmensen? Onze eigen saleshelden en die uit ons netwerk staan klaar om in te springen. Zo vermijd je een lange zoektocht en investering in foute profielen.

Sales academy

Hou je sales talenten scherp en breng hen ineens de laatste technieken bij. Dat doe je door regelmatig opleidingen te voorzien. Ook nieuwe sales medewerkers kunnen we een spoedcursus geven.

Adviesplatform

Koralenhoeve 4

2160 Wommelgem

Kom gerust eens langs of contacteer ons:

Created & Powered by